En verden i forandring!


Hos Tipsy Mule er vi uanset hvad vi foretager os opmærksomme på effekten på miljøet. Vi debatterer løbende og kommer med idéer til, hvordan vi kan bidrage til at skabe en mere bæredygtig fremtid. 


En procentdel af vores fortjeneste bliver doneret til organisationer der kæmper mod klimaforandringerne hver måned!


Vi har planer for at yderligere at minimere vores aftryk på klimaet i fremtiden, så forbliv grønne og hold jer opdateret!

Støtte til lokale virksomheder!


Vi forsøger så vidt som muligt at arbejde med lokale leverandører og mindre virksomheder.

I disse tider vælger nogle folk at spare på deres penge. Luksusoplevelser som middag på restaurant eller cocktails på barer er ufrivilligt sparet væk. I denne flygtige økonomi regner mindre, lokale virksomheder med din støtte for at holde sig i live; hver transaktion er vigtige for dem. Så når du vælger, hvor du vil bruge dine hårdt optjente løn, så overvej at bruge dem til at gavne lokale, selvstændige virksomheder i dit område.Én fyr med en idé


Tipsy Mule udsprang af et ønske om at skabe glæde hos andre. Francisco, som står bag, er oprindeligt fra Portugal og har brugt mere end otte år bag baren, fem år som bestyrer og mange flere år på at dedikere sin passion for cocktails og kreative energi til at skabe ufroglemmelige oplevelser for sin gæster. 


Formålet med Tipsy Mule er at genskabe den gode cocktailservice hjemme hos folk, samtidig med at man promoverer og støtter branchen i nødens stund.


Under corona restriktionerne bemærkede vi et behov for at have det sjovt, så man kan overleve den lange vinter. Heraf blev Tipsy Mule født. Vi gør det til vores mission, at du har alt hvad du skal bruge, for at underholde vennerne, kollegerne, familien eller kæresten. For vi tror på at smil smitter.